Kõik Rohefarmi võrsed jõuavad klientideni lõigatud kujul. Võrseid ei pea enne tarbimist pesema.

Võrseid palume säilitada jahedas ning kaitsta otsese päikesevalguse eest.

Vaata, kuidas tellida

Peakoka võrsesegu

See kaunis salatisegu viib söögitegemise uuele tasemele.

Täienda mistahes rooga meie peakoka võrseseguga, et muuta see tõeliseks meistriteoseks.

Usu meid, et selle võrseseguga paned kõik külalised positiivselt ahhetama.

Mitmekülgne ja visuaalselt kaunis salatisegu koosneb pak soi, punase kapsa, rohelise redise ja brokoli võrsetest. Võrsete osakaalud segus võivad muutuda.

Võrsete supersegu

See supersegu on tõeline vitamiinipomm!
Loo väekast ja maitsvast salatisegust endale või kogu perele üks rikkalik salat. Või lisa võrsesegu näiteks smuutisse, suppi või võileibade vahele. Lisaks tervisele annab see mõnusalt värske maitseelamuse!

Võrsete supersegu koosneb tervisest pakatavast kale, pak soi ja punase kapsa võrsetest. Võrsete osakaalud võivad muutuda.

Brokoli võrsed

Pehme ja maheda maitsega.

Sobivad ideaalselt värsketesse salatitesse, burgerisse või võileivale ja pastaroogadesse.

Ideaalne garneering tänu mahedatele maitseomadustele.

Brokoli võrsed sisaldavad suurel hulgal C-vitamiini, kaaliumit, seleeni ja kaltsiumi. Tänu kõrgele rauasisaldusele soodustavad seedimist.

Rohelise redise võrsed

Rohelise redise võrsed on õrnalt pikantse, kergelt magusa ja mahlase maitsega, sobides hästi võileibade ja burgerite vahele, aga ka näiteks riisi-ja pastaroogadesse.

Nad on kõrge foolhappe ja antioksüdantide sisaldusega ning väga madala kalorsusega (15 kcal/100g).

Redise võrsed sisaldavad A-, B1-, B6- ja C-vitamiine, kaaliumi, tsinki, kaltsiumi, rauda ja magneesiumi.

Punase redise võrsed

Punase redise võrsed on mahlased ja väga kauni ning unikaalse välimusega.

Nad on ideaalseks kaaslaseks salatites või burgeri ja võileibade vahel. Kasuta julgelt ka smuutides ja kastmetes ning loomulikult ka roogade kaunistamisel, kus lillaka alatooniga võrsed lisavad roale mitme grammi võrra apetiitsust ja suursugust väljanägemist.

Punase redise võrsed sisaldavad A-, B1-, B2-, C-, E-ja K-vitamiini. Kõrge magneesiumisisaldusega, lisaks sisaldavad ka rauda, kaltsiumi ning kaaliumi.

Rukola võrsed

Pisut mõrkja maitsega, keskmisest natuke väiksem võrse.

Sobib hästi salatitesse, et balansseerida toidu magusaid komponente. Ideaalne lisand pitsadel, burgerites, võileibadel või pastaroogades. Rikastab purustatud kujul suurepäraselt ka pestosid ja kastmeid.

Rukola võrsed sisaldavad muuhulgas A-, C-ja K-vitamiini. Tänu kõrgele rauasisaldusele on seedimist soodustava toimega.

Lehtkapsa (kale) võrsed

Salatite superstaarina tuntud kale sobib tavapäraselt söömiseks ainult kuumutatuna. Rohefarmi kale võrsed on aga ülimaitsvad ka värskena ja nii ei lähe nende ülimalt kasulikud omadused kaduma.

Kale võrsed on värske, küllaltki tugeva ja mahlase maitsega.

Sobib hästi suppidesse, pasta-ja pajaroogadesse. Ideaalne purustatud kujul ka erinevates pestodes või määretes.

Lehtkapsa võrsed sisaldavad A-, B9-,C-ja K-vitamiine. Tänu kõrgele kiudainetesisaldusele soodustab seedimist ning aitab alandada kolesterooli.

Hiina lehtkapsa (pak soi) võrsed

Pak soi võrsed on kerge ja värske maitsega, sobides hästi suppidesse ja salatitesse.

Hea garneering, sest ei trumpa teisi maitseid üle, vaid aitab neil esile tõusta.

Pak soi võrseid ei tasu liiga pikalt kuumutada, sest siis kaotavad nad oma väärtuslikke vitamiine ja mineraale.

Pak soi võrsed sisaldavad A-ja C-vitamiine, aga ka kaltsiumi ning kaaliumi. Tänu kõrgele kiudainete-ja rauasisaldusele soodustavad seedimist.

Punase kapsa võrsed

Punase kapsa võrsed on kerge ja värske maitsega, andes roogadele mõnusa krõmpsu.

Sobib hästi salatitesse, võileibadesse ja garneeringuks, aga ka pastasse või risottosse. Sobib ka kuumutamiseks, aga kauni roosaka värvuse hoidmiseks tuleks küpsetamisel kasutada sidrunimahla või äädikaga segatud vett.

Punase kapsa võrsed sisaldavad A-, B1-, B2-, B3-, C-ja K-vitamiine, aga ka rauda, tsinki ning kaltsiumi.

Sagedane punase kapsa võrsete söömine aitab hoida kolesterooli normaalset taset.